Zoek jij nog een leuke en een uitdagende baan bij ons?
op deze plekken zoeken wij nog iemand:
deze functies kunnen zowel full-time als part-time
- zelfstandig werkend kok
- allround gastheer/gastvrouw
Maar nu is voor jou de vraag wat hebben wij jou allemaal te bieden
- werken met biologische ingrediënten die zo bij ons uit de moestuin komen
- in oveleg goed overleg aansluitend werkuren die bij jou passen
- op locatie bedienen of koken
- werken met verschillende evenementen denk aan wijnfestival druif, bierfestival, dinner op klinkers.
- ruimte voor personlijke ontwikkeling
- elke maand fooi
- de leukste collega`s die er maar zijn
In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor je eigen partie onder leiding van de Chef en Sous-Chef en werk je mee in het bereiden van eigen gerechten:
Belangrijkste taken:
- Het bereiden van gerechten volgens receptuur en planning.
- Het maken van de MEP.
- Controle uitvoeren op de geleverde producten.
- Adequate opslag van producten.
- Controleren op naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, hygiëne en werkmethodes binnen onze huisstijl.
- Schoon houden van de werkomgeving, apparatuur, machines en het signaleren van mankementen.
Als allround gastheer/gastvrouw bij Puur Smaeck is je taak: voordat het servies gaat beginnen zorg je voor de benodigde middelen om het servies soepel door te komen. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en gasten in het restaurant en degene die de avond tot een feest maakt. Draag zorg voor bestellingen van je gasten en sluit het servies af doormiddel van een goede kassabehandeling en debras.
Belangrijkste taken:
Voorbereiding
- Verzorgen van mise en place
- Netjes omgaan met (servies, glaswerk, bestek, afval, emballage) en materialen voor het ‘werken aan tafel’
- Geef aan wanneer er iets te kort komt of stuk is in de voorbereiding, zodat je alsnog voor het servies klaar staat.
Bedienen
- Opnemen van bestellingen, toelichten van menu en wijnkaart. Adviseren van de gast bij zijn drank- en menukeuze en maak suggesties.
- Raadpleeg de restaurantmanager of shiftleader of keuken bij uitzonderlijke wensen van gasten
- Doorgeven van bestellingen aan de keuken via de kassa. Bijzondere bestellingen altijd toelichten/dubbel checken met de keuken/restaurantmanager of shiftleader
- Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (schenken van water, wijn, maken van koffie)
- Serveren van bestellingen (gerechten, dranken) en verrichten van (bereidings)handelingen aan tafel
- Opdekken van tafels voor een volgende gast of voor de lunch van de volgende dag
Kassa- en administratie handelingen
- Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen betalingen
- Opmaken van rekening en afrekenen met gasten
- Aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzondere vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting
Interesse?
Mail dan je CV naar info@puursmaeck.nl
Heb je nog vragen bel dan met Kees Verhoeff op telefoonnummer
035 623 2540
Wij hebben er zin in en zien je graag op een gesprek!