Kampstraat 18-20 |  Hilversum

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"50ce5":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"50ce5":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)","hsl":{"h":37,"s":0.4,"l":0.43,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"50ce5":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
RESERVEER NU

Bel: 035 623 25 40

Ons Restaurant

High Tea en High Wine

Een geweldige ervaring! Laat u verrassen tijdens een "High Tea", met de lekkerste huisgemaakte lekkernijen. Of kies voor een "High Wine" met geweldige wijn-spijs combinaties.

Catering op locatie

Heeft u een belangrijke gelegenheid of bijeenkomst? Een jubileum? Een verjaardag? Met onze catering service kunt u zich richten u op uw gasten, en wij verzorgen de "innerlijke mens". 100% ontzorgd!

De Vide

U zoekt een mooie lokatie voor uw bijeenkomst? Of om ongestoord en afgezonderd te dineren? Reserveer onze Vide, voor een geweldige dag of avond.

Feesten en Partijen

Wilt u een feest organiseren voor een jubileum of andere bijzondere gebeurtenis? Wij kunnen uw Feesten en Partijen organiseren. Bij ons binnen in het restaurant, in de wijnbar of buiten op ons terras. Een andere lokoatie kan ook. Bel ons voor de mogelijkheden

Puur Smaeck en wijnbar Vintage - Impressie van het gezellige plein in de Biersteeg
>