Heerlijk dineren

Een lekkere, snelle hap of uitgebreid dineren?

Bij Puur Smaeck is beide mogelijk.

We maken veel gebruik van  authentieke streekproducten.

In samenspel met de nieuwste kooktechnieken tovert de keuken een bijzonder gerecht en op tafel.  Kijk snel op onze menukaart

Voorgerecht

Carpaccio met truffelmayonaise, rode ui, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelsoldaatjes | 12,50

Soep van de dag  | 6,95

Ceviche van licht gerookte Albacore tonijn,  tomaten soja gelei en ingelegde jalapeño`s | 15,00

Loempia van eendenbout met tapenade van pompoenpitten, geroosterde aardpeer en zwarte knoflook mayonaise  | 13,00

Taartje van AOP gruyère kaas met kweepeer en venkel | 12,50

Tataki van gebrande meloen en wortel met een vinaigrette van ponzy | 11,50

Eco kalfsborst met kruiden sla, desem croutons en een dressing van gepofte rode peper | 14,50

Hoofdgerechten

Bacon wrapped steak met een jus van geroosterde portobello en gekarameliseerde uien | 21,50

Tournedos `Einde Gooi` van de Limousin koe met een klassieke truffeljus  | 26,50

Vis van uit het seizoen met begeleidend garnituur | 24,50

Hasselback van aubergine met salie, knoflook, tijm en een saus van antibiose | 19,50

Bloemkool steak met crème anglaise van bloemkool met truffel aardappel en oude kaas | 19,50

Jong Veluws eendenborst met een bonen parade en een rode portjus  | 22,50

Desserts

Hazelnootsoes met koffie cremeux en boterbabbelaar schotsen | 8,75

Mousse van bloedsinaasappel met ijs van bloedsinaasappel en een yoghurtschuim | 8,75

Melkchocolademousse met karamel en pure chocolade crumble  | 8,75

Zoete Taco Nederland met appel, stroop en vanille | 8,75

Panna cotta van kokos met cranberry`s en dubbelgebakken kokosmakroontjes | 8,75


>