Heerlijk dineren

Een lekkere, snelle hap of uitgebreid dineren?

Bij Puur Smaeck is beide mogelijk.

We maken veel gebruik van  authentieke streekproducten.

In samenspel met de nieuwste kooktechnieken tovert de keuken een bijzonder gerecht en op tafel.  Kijk snel op onze menukaart

Voorgerecht

Tartaar van geroosterde rode paprika met een gepocheerd ei, kruidensla en Piment d’Espelette mayonaise |12,50

Warm gerookte zalm met lardo di colonnata, focaccia, dille basilicum mayonaise en een sesamkoekje |14,50

Paté van het seizoen, huis gemaakt, met ingemaakte groente en verse truffel |13,50

Carpaccio met truffelmayonaise, rode ui, pijnboompitten en Parmezaanse kaas |12,50

Soep van de dag met bijpassend garnituur |8,50

Gerookte makreel met brioche, little gem, een dressing van miso en krokante uienringen |13,50

Terrine van het land gemaakt van bonen, gepofte knolselderij en ingemaakte Johannesbessen |12,50

Hoofdgerechten

Rouleau van boerderijkip tandoori met jambalaya wilde rijst |20,50

Biet Wellington met Oudwijker Stella kaas en een soubise, uiensaus |22,50

Een gele curry stoof van bospaddenstoelen met kikkererwten en papadum |22,50

Tournedos `Einde Gooi` van de Limousin koe met een  zoete aardappel mouseline en een rode port jus |28,50

Vis van uit het seizoen met begeleidend garnituur |24,50

Entrecote `Einde Gooi` van de grill met peperboter en een kruidenjus |27,50

Flespompoen geitenkaas frito met een saus van peterselie wortel en naanbrood |22,50

Desserts

Chocolade cheesecake met een coulis van rood fruit en sorbet mango ijs |9,50

Pastel de nata met pecan ijs |9,50

Karamel praline taartje met gemarineerde bosvruchten |9,50

Appel crumble  met een room van custard, vegan |9,50

Kaasplateau |13,50


>