Kampstraat 18-20 |  Hilversum

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"50ce5":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"50ce5":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)","hsl":{"h":37,"s":0.4,"l":0.43,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"50ce5":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
RESERVEER NU

Bel: 035 623 25 40

Eet- en drinkgelegenheid Puur Smaeck is een ontmoetingsplek.

Bijzonder is dat in ons restaurant alle werkzaamheden overdag worden verricht door mensen met een verstandelijke beperking.

Er wordt niet gewerkt vanuit hun beperking maar vanuit hun mogelijkheden.

 In Puur Smaeck wordt hen een zinvolle dagbesteding geboden in de bediening of de keuken. Plezier in het werk staat voorop. Hierin worden ze begeleid door ons professioneel personeel, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Als u bij ons binnen stapt, voelt u direct onze gastvrijheid. In deze rustige ambiance vergeet u alle tijd.

Een bijzondere ontmoeting in het centrum van Hilversum!

Maak kennis met onze medewerkers!

Stichting Zorg Met Smaeck.

De Stichting heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het realiseren van vormen van dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking binnen restaurant Puur Smaeck.

Bezoek de website: www.zorgmetsmaeck.nl

Puur Smaeck en wijnbar Vintage - Impressie van het gezellige plein in de Biersteeg
>